Duurzaam

Waarom is onze kleding duurzaam?

umweltcodex2
groen vinkje 2langAlle gebruikte stoffen en materialen voldoen aan de strenge milieu richtlijnen van Duitsland en daarom werken wij uitsluitend met Okotex 100 gecertificeerde stoffen en bijna allemaal zijn deze Bluesign gecertificeerd maar dat alleen vinden wij niet voldoende en daarom streven wij om de richtlijnen te verhogen naar onze eigen Biehler normering.

groen vinkje 2langOnze Greenline teamkleding is gemaakt van polyester van 100% gerecyclede PET flessen en ons streven is om het gehele pakket aan kleding ook aan te kunnen bieden in de Greenline maar dit doen wij echter nadat het uitvoerig is getest en voldoet aan onze hoge eisen in kwaliteit en functionaliteit.

groen vinkje 2kortAlle stappen van het productieproces vinden plaats in Duitsland volgens strenge ethische, ecologische en economische richtlijnen.

groen vinkje 2kort De werkzaamheden worden uitgevoerd door medewerkers die een eerlijke beloning ontvangen voor hun inspanningen en worden gezien als het kapitaal van ons familiebedrijf.

groen vinkje 2kortWij ondersteunen de jeugd in hun talentontwikkeling zodat zij de nieuwe norm in duurzaamheid verder in de toekomst kunnen uitdragen en verbeteren.

groen vinkje 2kortWij verpakken de kleding uitsluitend in hergebruikte kartonnen dozen welke gelabeld worden met biologisch afbreekbare labels en vegan proof zijn.

groen vinkje 2korterWij  verzenden de kleding met DHL Go Green voor een klimaat neutraal transport.

 

 

1017396_774636689216980_1838886805_n

 

GREENLINE:

logo greenlineOnze Greenline is de ultieme duurzame sportkleding ontstaan uit de unieke samenwerking tussen Biehler en DuurzaamSport.

Behalve alle duurzame aspecten m.b.t. het productieproces, transport en behandelingen is de Greenline gemaakt van gerecycled polyester.

Gerecyclede pet flessen welke een prachtig nieuw leven krijgen in onze functionele sportkleding.

Doordat wij het weven van de gerecyclede stoffen zelf aansturen kunnen wij de kwaliteit van de stoffen optimaal op de gewenste kwaliteit houden.

Wij streven er  naar om het gehele pakket aan te kunnen bieden in 100% gerecyclede materialen maar wij willen geen afbreuk in kwaliteit en functionaliteit en daarom zijn vooralsnog de volgende artikelen verkrijgbaar in de Greenline:

Wielershirt Basic
Wielerbroek Winner

Hardloopshirt korte en lange mouw
Hardloop singlet
Hardloop jacket

Uiteraard is onze Greenline teamkleding uitermate geschikt voor teams, bedrijven en organisaties welke duurzaamheid willen uitstralen.

 

100

 

 


Facebook berichten Biehler

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Voor veel meer prachtige en duurzame sport producten neem een kijkje in: