Waarom?

Waarom is onze kleding duurzaam?

umweltcodex2
groen vinkje 2langAlle gebruikte stoffen en materialen voldoen aan de strenge milieu richtlijnen van Duitsland en daarom werken wij uitsluitend met Okotex 100 gecertificeerde stoffen en bijna allemaal zijn deze Bluesign gecertificeerd maar dat alleen vinden wij niet voldoende en daarom streven wij om de richtlijnen te verhogen naar onze eigen Biehler normering.

groen vinkje 2langOnze Greenline teamkleding is gemaakt van polyester van 100% gerecyclede PET flessen en ons streven is om het gehele pakket aan kleding ook aan te kunnen bieden in de Greenline maar dit doen wij echter nadat het uitvoerig is getest en voldoet aan onze hoge eisen in kwaliteit en functionaliteit.

groen vinkje 2kortAlle stappen van het productieproces vinden plaats in Duitsland volgens strenge ethische, ecologische en economische richtlijnen.

groen vinkje 2kort De werkzaamheden worden uitgevoerd door medewerkers die een eerlijke beloning ontvangen voor hun inspanningen en worden gezien als het kapitaal van ons familiebedrijf.

groen vinkje 2kortWij ondersteunen de jeugd in hun talentontwikkeling zodat zij de nieuwe norm in duurzaamheid verder in de toekomst kunnen uitdragen en verbeteren.

groen vinkje 2kortWij verpakken de kleding uitsluitend in hergebruikte kartonnen dozen welke gelabeld worden met biologisch afbreekbare labels en vegan proof zijn.

groen vinkje 2korterWij  verzenden de kleding met DHL Go Green voor een klimaat neutraal transport.

 

 

linkedin3

 


Voor veel meer prachtige en duurzame sport producten neem een kijkje in: